Kutatás / tudomány  --  Tudományos rendezvények  --  Dr. Szél Éva Emléknap  --  Dr. Szél Éva Emléknap - 2013.

Dr. Szél Éva Emléknap - 2013

web_nyito

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar az „SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” projekt keretében 2013. április 25-én rendezi meg a "Dr. Szél Éva Emléknap"-ot, melyen egykori főigazgatójára, Dr. Szél Éva professzor asszonyra emlékezik.

Dr. Szél Éva Emléknap -2013

"Nők – egészség, család és munka" - hallgatói konferencia


A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar az „SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” projekt keretében 2013. április 25-én rendezi meg a "Szél Éva Emléknap"-ot, melyen egykori főigazgatójára, Dr. Szél Éva professzor asszonyra emlékezik (életútja).

Az évente megrendezésre kerülő emléknap keretében Dr. Szél Éva személyének, oktatói, képzésfejlesztői és tudományos, valamint vezetői munkásságának kívánunk emléket állítani annak érdekében, hogy fenntartsuk és erősítsük a tudományosan megalapozott professzionális munkavégzés, a mindig többre és jobbra törekvés kultúráját.

A konferencia részletes programja: letöltés

A konferencia helyszíne: Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar "B" épület (6726 Szeged, Bal fasor 39-45.)
A konferencia ideje: 2013. április 25. 10 óra

P1080680_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő