Szolgáltató egységek  --  Hallgatói Információs és Tanácsadói Iroda

Hallgatói Információs és Tanácsadói Iroda

A HaITI egy „közérzetjavító intézmény” a Karon belül. Nálunk tényleg kikapcsolódhatsz, jól érezheted magad, ha akarod, elmondhatod életed történetét minden problémáddal együtt. Sőt, jó néhány kérdésedre még szakszerű választ is kapsz.

Igaz, ehhez el kell jönni, merni kell beszélni, kérdezni.

Csak Téged várunk!

Tanácsadónk 14. éve működik a Karon – az első négy évben Diáktanácsadó Központ néven – a Bal fasori épület földszintjén. Jól felszerelt irodával és kényelmes tanácsadó helységekkel várunk mindenkit.

Érted vagyunk. Célunk, hogy könnyebbé tegyük a hallgatói életed, és lehetőséget biztosítunk saját programötleteid megvalósításához.

Információinkhoz hozzájuthatsz személyesen az irodában és hirdetőtábláinkon. Ugye figyelni fogod?

 

1. Az Információs Iroda

Az Iroda végzi a hallgatók által kezdeményezett szabadidős programok támogatását (szervezésben, technikában, előkészítésben kaphatsz segítséget)ét.

Eddigiek: társastánc tanfolyam, jóga-csoport, grafika-festészet csoport, filmklub, görög és magyar táncház, komolyzenei klub.

A fentieken kívül lehetőség van bármilyen „környezetbarát” (értsd: a környezet rohamos és megfordíthatatlan pusztulásával nem járó) tevékenység folytatására. Ehhez a Tanácsadó segítséget (sőt előfordul, hogy némi anyagi támogatást is) ad. Ha van ötleted, elképzelésed és másokat is érdekel, ne habozz, gyere és beszéljük meg!

 

Az Iroda azért is van, hogy a felmerülő gondokon segítsen. Tehát itt bármilyen kérdés feltehető (pl.: diákmunka közvetítő címek, diákhitelhez intézményi kód, tanulmányokkal kapcsolatos határidők, szabadidős tevékenységek, egyetemi/kari szabályzat értelmezése).

Bővebb információt kaphatsz a kari honlapról is elérhető „munkakönyves” (végzősöknek szóló) állásajánlatokról.

 

2. Tanácsadások

Mindenkinek lehetnek (sőt időnként törvényszerűen vannak is) problémái. A gond ott kezdődik, ha ezeket nem sikerül megoldania. A helyzet magától általában csak „fokozódik”.

Az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ szolgáltatásai minden hallgató számára ingyenesek. Bővebben a www.eletv.u-szeged.hu oldalon olvashatsz róluk.

Karunk – mint eddig – a továbbiakban is igyekszik megteremteni a kari tanulmányi, életvezetési, tanulási, jogi és karrier tanácsadás feltételeit. Az aktualitásokról a HaITI faliújságjain, webes felületén találsz információt!

 

Elérhetőségek:

Cím: 6726 Szeged, Bal fasor 39-45.

Tel/fax:62/54-64-03; 30/551-9250

E-mail: haiti@etszk.u-szeged.hu

 

Hirdetőtáblák: a Temesvári krt.-i épületben a portával szemben, a Bal fasori épületben a lift mellett és a Béke utcai Kollégiumban a kapu alatt.

 

Nyitva tartás:

szorgalmi időszakban: hétfőtől szerdáig 13.30 – 17.00, csütörtökön 10.00 – 12.30 és 13.30 - 17.00

vizsgaidőszakban és nyáron: keddtől csütörtökig 10.00-12.00 és 14.00-16.00

 

Kérdéseid, ötleteid várja Juhász Jenő irodavezető.

Kep_003_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő