Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék  --  Szakdolgozat /Diplomamunka  --  Szociális munka alapszak
Szociális munka alapszak
Szakdolgozat készítés

Tisztelt Hallgató!

 

A 2014-2015. tanévben, az 5. szemeszterben, szakdolgozat témaválasztásra
és konzulens választásra kerül sor.

 

Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek abban, hogy a szakdolgozat elkészítésével kapcsolatos információk komplex formában elérhetők legyenek. Ezzel a szándékkal készítettük el „Útmutató a szakdolgozat elkészítéséhez” c. tájékoztatót, amely az ETSZK honlapján érhető el.

 

Ezúton tájékoztatom a tennivalókról:

 

1. A mellékelt tájékoztatóból válasszon konzulenst és témát, keresse meg az oktatót augusztus 26. és szeptember 6. közötti időben.

 

2. Ha elfogadta az oktató a megjelölt témát, és vállalta a konzulensi munkát, a mellékelt adatlapot írassa alá a konzulenssel, és a kitöltött lapot kérjük leadni az oktatásszervezőnek 2014. szeptember 15- ig. Ezt követően a választott téma elfogadásáról a tanszékvezető dönt.

 

3. A leadott lapok segítségével a TANOSZ meghirdeti a szakdolgozathoz tartozó kurzusokat, és felveszi a tantárgyat azoknak a hallgatóknak, akik kérik a mellékelt nyomtatványon.

Amennyiben nem tartja a határidőket, elveszíti a lehetőséget a szakdolgozattal kapcsolatos munka elkezdésére, így fél évvel később záróvizsgázhat.

 

4. Felhívom a figyelmét arra, hogy tanszékünkön, a megjelölt oktatókon kívül más konzulenst csak indokolt esetben – tanszékvezetői engedéllyel - választhat!

 

A témaválasztás során körültekintően járjon el, olvassa el figyelmesen a csatolt dokumentumokat, és figyeljen arra, hogy érdeklődési körének megfelelően válasszon témát. Különösen figyeljen arra, hogy a majdani féléves gyakorlati helye támogathatja és segítheti szakdolgozatának készítését, ha jól választ!

 

 

 

Szeged, 2014. szeptember 1.


 

Üdvözlettel:

 

Igazné Dr. Prónai Borbála

főiskolai docens

tanszékvezető

image0154_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő