Védőnői Munka és Módszertana Szakcsoport  --  MAVE Főiskolai Szakosztálya

Felhívás

Tisztelt Védőnő Hallgatók!


Aki 2015-ben tagja szeretne lenni a Magyar Védőnők Egyesületének, az 2015. február 06-ig jelentkezhet. 2015. évi tagdíj mértéke főiskolai hallgatóknak: 2000,- Ft.

A jelentkezéssel együtt kérjük  a  2000 Ft tagdíjat is.

Az éves tagdíj befizetésével a hallgató az alábbi tagi kedvezményekre jogosult 2015-ben:

· 2015- évtől megújul a  MAKASZ-MAVE tagkártya (a jelenlegi érvényét veszti 2015. március 1-től). Az új kártyákat a 2015 évi MAVE tagdíj befizetését követően postázzák a Védőnő 2015/1. számaival.

A tagdíj megfizetését követően a tag részére megküldött tagkártya- kedvezményeket korlátlanul igénybe vehetik (bővebben: www.makasz.hu honlapon található).

· Az Egyesület tagjai térítésmentesen kapják az évente 6 alkalommal megjelenő VÉDŐNŐ szakfolyóiratot, amely továbbképző lappá bővült, valamint itt tájékozódhatnak például védőnői álláshelyekről is.

· A legalább két éve folyamatosan fennálló egyesületi tagsággal rendelkező tagok a programokon (konferenciák, továbbképzések, stb.) kedvezményesen (egyes esetekben térítésmentesen) vehetnek részt.

· Az évente két alkalommal (tavaszi és őszi hónapokban) megrendezésre kerülő Megyei Védőnői Továbbképző Napokon a részvétel térítésmentes.

· Tagi regisztráció a www.mave.hu honlapon.

· Kérjük azokat a tagokat, akik még nem regisztráltak a honlapon, minél előbb tegyék meg annak érdekében, hogy folyamatos tájékozódjanak a Hírlevélen keresztül a tagságot érintő programokról, kedvezményekről.

A regisztráció az alábbi linken végezhető el: http://www.mave.hu/?q=forms/tagreg

Felhívjuk figyelmüket, hogy aki a határidőig nem jelentkezik, ill. nem hosszabbítja meg tagságát, az legközelebb 2016. januárban léphet be a tagok közé.

Jelentkezni és a tagdíjat befizetni a fogadóóráinkon lehet a I emelet 100. szobában, ettől eltérő időpontban pedig Fazekas Judit adminisztrátornál tehetik meg.


Tisztelettel:

Sándorné Szabó Iringó

MAVE szakosztályvezető

DSCF5002_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő