Szolgáltató egységek  --  Kari könyvtár  --  Szakdolgozat

Szakdolgozatok


Szolgáltatás szakdolgozatokból
Az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar hallgatóinak diplomamunkáit tapasztalatgyűjtés és mintaadás céljából nyilvánossá és hozzáférhetővé teszi a Kar hallgatói számára.
A diplomamunkák visszakeresését az egyes szakirányoknak megfelelően nyomtatott listák és számítógépes adatbázis segítik

A Kar 2010 után írt szakdolgozatait a Kari Könyvtár digitális formában őrzi és szolgáltatja. Az erre a célra létrehozott adatbázis lehetővé teszi a kiemelkedő diplomamunkák, kizárólag a Kari Könyvtárban, a szakdolgozatok áttekintésére alkalmassá tett korlátozott hozzáférésű gépen. Ezáltal biztosítja -a szerzői jog védelmében és a plágium lehetőségét elkerülve- a tárolt pdf fájlok védelmét (nem lehet másolni, lementeni, szerkeszteni stb. a fájlokat)

A Karon 2010 előtt írt szakdolgozatok közül 2000-ig szolgáltatunk, a korábbi évek munkáit megörzésre szánjuk. Az említett diplomamunkákat nyomtatott formában tároljuk, az ezekbe való betekintés a Könyvtári Ügyrend alapján a Kari Könyvtár olvasótermében lehetséges.
A szakdolgozatokról csak feljegyzéseket lehet készíteni, másolás, egyéb sokszorosítás, kölcsönzés tilos!

Szakdolgozatok keresése:
A hagyományos, papír alapú dolgozatokat szerzői lista alapján igényelheti. Alkalmanként 3 szakdolgozat elolvasására van lehetőség,ezeket az igényeket minden héten csütörtökig kell jelezni a Könyvtárban.

Az elektronikusan tárolt diplomamunkák esetén a szakdolgozat-kezelő adatbázisból kikereshető a szükséges dolgozat. Online megtekinthető a dolgozatok tartalom- és irodalomjegyzéke, a full text (teljes szövegű) fájlok azonban csak a könyvtári, "dedikált" gépen nyitható meg!

Szakdolgozati segédlet és adatbázis: link

P1220094_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő