ETSZK Hallgatóiért Alapítvány

Szél Éva professzor asszony által létrehozott, és 2004 januárjában közhasznúként bejegyzett, akkor még EFK Hallgatóiért Alapítvány (röviden EFK HAL) évente átlagosan 300.000 Ft-ot fordít arra, hogy az egyetemi évek alatt támogassa a KAR hallgatóit szociális téren, beilleszkedésükben, valamint az élethosszig tartó tanulásra való felkészülésükben.

Eddigi mérlegünk: 178 fő hallgató összesen 3,5 millió forint támogatásban részesült az elmúlt nyolc évben.

 

Megalakulásunk óta az Alapítvány pályázatokat ír ki egyének és közösségi programok támogatására.

Pályázatainkat a www.hal.etszk.u-szeged.hu honlapon valamint faliújságainkon (Bal fasori épület fszt. bal folyosó és a Temesvári krt-i ép. II. em. jobb folyosó) tesszük közzé.

Ha érdekel a civil szféra, közelebbről szeretnéd megismerni alapítványunkat, a munkánkat, keress minket, csatlakozz hozzánk!


Alapítványunk elsődleges célja továbbra is hallgatóink megsegítése. Ezen túl támogatjuk a Kar közösségi életét élénkítő programokat is. Ezért egész évben várjuk ebben a kategóriában a pályázatokat. A kurátorok segítséget nyújtanak a program kidolgozásához, megtervezéshez, megvalósításához. Nincs béna ötlet, rossz kérdés!

 

Kérjük, hogy amennyiben egyetértesz céljainkkal, rendelkezz személyi jövedelemadód 1%-áról az „ETSZK HAL” Alapítvány javára, és tájékoztasd környezeted, munkatársaid is e lehetőségről. Az SZJA 1%-ának felajánlása egy fillér anyagi többletterhet sem jelent – ellenben a fogadó szervezetnek nagy segítség! A felajánlott teljes összeg egyéni pályázati úton kerül kiosztásra a nagycsaládban élő, gyermeküket egyedül nevelő, határon túli, árva és félárva hallgatóink - valamint a közösségi pályázatok - között.

 

Adószámunk: 18472527-1-06

 

Amennyiben adománnyal kívánod támogatni Alapítványunkat, azt a következő bankszámlára fizetheted be:

Unicredit Bank 10918001-00000019-44960001

 

Elérhetőségünk: hal@etszk.u-szeged.hu

Web: http://www.hal.etszk.u-szeged.hu


IMG_9108_2_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő