ETSZK legújabb hírek

Támogassa adója 1%-ával az ETSZK HAL-at!

etszk_hal_nyito

Az ETSZK Hallgatóiért Alapítvány (ETSZK HAL) kurátoraiként arra kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át az Alapítvány céljainak megvalósítására. Ezzel az 1%-os felajánlással, ami nem jelent közvetlen kiadást, lehetővé válik, hogy továbbra is segíthessük az ETSZK hallgatóit!

2015. március 02.

Az ETSZK Hallgatóiért Alapítvány 2004 januárjában született azzal a céllal, hogy az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar hallgatóit támogassa a főiskolai évek alatt szociális téren, beilleszkedésükben valamint az élethosszig tartó tanulásra való felkészülésükben.

Az Alapítvány céljait a következő tevékenységeken keresztül kívánja megvalósítani:

  • A hallgatók sport-, kulturális-, és közösségi életének fejlesztése (öntevékeny körök, klubok, színházlátogatás, sportrendezvények, vetélkedők támogatása)
  • Azon tevékenységek támogatása, amelyek csökkentik a hallgatói létből eredő problémákat (pl. tanácsadások)
  • A hallgatók munkaerőpiacra történő felkészítésének támogatása (pl. karriertréning, állásbörzék)
  • Tudományos tevékenységek és rendezvények támogatása
  • Külföldi tanulmányúton résztvevő hallgatók segítése


Támogatni kívánjuk továbbá mindazon kiadványok megjelentetését, melyek a nevezett célok valamelyikét hivatottak megvalósítani. Fel szeretnénk karolni minden olyan kezdeményezést (egyesületet, alapítványt, személyt illetve nem politikai társadalmi szervezetet), amely szellemében és elveiben egyezik az Alapító – Dr. Szél Éva – örökségével, és ez által méltó az Alapítvány Kuratóriumának figyelmére.

Az Alapítvány pályázati úton támogatja a hallgatókat, ösztöndíjakkal segíti a kutatást, tanulmányokat folytató személyeket illetve rendezvényeken, programokon keresztül valósítja meg céljait. Mind a hallgatók, mind az oktatók költség- és utazási térítést kérhetnek az Alapítványtól.

Bővebb információk: http://www.hal.etszk.u-szeged.hu/index.php

az ETSZK Hallgatóiért Alapítvány Kuratóriuma
P1000717_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő