ETSZK Hírarchívum  --  ETSZK 2014. Február

Oklevélátadó ünnepség - fotókkal!

webre_oklevelatado

Oklevélátadó ünnepi Kari Tanácsülés 2014. - fotókkal!

2014. február 25.

Az SZTE ETSZK Oklevélátadó Ünnepségére 2014. február 21-én került sor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az ünnepségen ápoló, gyógytornász szakirányon, szociális munkás alapszakon illetve képi diagnosztikai és intervenciós asszisztens felsőfokú szakképzési szakon végzett hallgatóink vehették át oklevelüket.

Az ünnepségen a Zeneművészeti Kar hallgatóiból álló Premier Harsonakvartett előadása után az egyetem nevében Dr. Szabó Gábor rektor úr köszöntötte a végzős hallgatóinkat, majd Dr. Barnai Mária dékánasszony ünnepi beszéde következett.

ETSZK-Oklevélátadó.jpgA végzős hallgatók nevében Bóka Zoltánné IV. éves szociális munka alapszakos hallgató búcsúzott az Egyetemtől és a Kartól. A végzősök esküjét Csipak Katalin, IV. éves szociális munka alapszakos hallgató olvasta fel.


Karunk és a Kansas állambeli Washburn Egyetem közti Transatlantic Double Degree program keretében Csanádi Viktória, Gáspár Kinga és Kohán Adrienn ápoló szakos hallgatóink magyar nyelvű okleveleik mellett a Washburn Egyetem által kiállított diplomájukat is átvehették.


Az Oklevélátadón készült képek elérhetőek: itt

Kep_007_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő