ETSZK Hírarchívum  --  ETSZK 2013. Június

Oklevélátadó Ünnepség az ETSZK-n

webre_oklevelatado

Az SZTE ETSZK Oklevélátadó Ünnepségére 2013. június 28-án került sor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Fotókkal frissítve!

2013. június 28.

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar végzős hallgatói ünnepélyes keretek között 2013. június 28-án vehették át okleveleiket. Az oklevelek átadására a József Attila Tanulmányi és Információs Központban került sor, melyen közel 80 hallgató vehette át oklevelét ápoló, gyógytornász és védőnő szakirányon, szociális munkás alapszakon.

Az ünnepségen a hagyományoknak megfelelően egyetemi és kari kitüntetések kerültek átadásra, melyet rubin, gyémánt és arany díszoklevelek átadása követett. Ezt azon védőnők kaphatják, akik 70, 60 illetve 50 éve végeztek Karunk elődjében, a Szegedi Állami Védőnőképző Iskolában.

Az egyetem nevében professzor Dr. Varró András általános rektorhelyettes úr köszöntötte a végzős hallgatóinkat, melyet Dr. Barnai Mária dékánasszony ünnepi beszéde követett.

A végzős hallgatók nevében Domonkos Norbert IV. éves ápoló szakirányos hallgató búcsúzott az Egyetemtől, a Kartól, az oktatóktól. A végzősök esküjét Fülöpné Kovács Julianna, IV. éves ápoló szakirányos hallgató olvasta fel.


Karunk és a Kansas állambeli Washburn Egyetem közti Transatlantic Double Degree program keretében a Washburn Egyetem hallgatói (John Connor Cassidy, Caitrin Jean Conaway, Katie Lynn Henry és Morgan Lea Rainey) is magyar nyelvű oklevelüket vehették át.


Az ünnepségen készült fényképek itt érhetőek el: képek

IMGP1941_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő