ETSZK Hírarchívum  --  ETSZK 2013. Március

Moszkvai posztgraduális hallgatók részképzése az Egészségmagatartás és –fejlesztés Szakcsoport szervezésében

moszkvai_nyito

A Moszkvai Pszichológiai és Pedagógiai Intézet Művészetterápiás Tanszékének kilenc hallgatója 30 órás részképzésen vesz részt 2013. március 18-22. között az Egészségmagatartás és -fejlesztés Szakcsoport szervezésében.

2013. március 20.

A Moszkvai Pszichológiai és Pedagógiai Intézet Művészetterápiás Tanszékének kilenc hallgatója 30 órás részképzésen vesz részt 2013. március 18-22. között az Egészségmagatartás és -fejlesztés Szakcsoport szervezésében. A részképzés során a hallgatók tájékoztatást kapnak a magyarországi népegészségügyi helyzetről, a magyar lakosság egészségi állapotának és egészségmagatartásának jellemzőiről, megismerkednek az egészségfejlesztés és egészségpszichológia alapvető elméleti kereteivel és gyakorlati elemeivel, a biblioterápiával, valamint a pszichodrámával. A kurzus célja, hogy a hallgatók itt szerzett ismereteiket és tapasztalataikat integrálni tudják későbbi művészetterápiás munkájukba.

A moszkvai hallgatók szabadidejükben szívesen ismerkednek Szeged városával, a magyar kultúrával és hagyományokkal. Terveik közt szerepel ellátogatni az Anna Fürdőbe, színházi előadásokra, valamint karunk hallgatói által szervezett magyar estre, ahol borkóstolás mellett ismerkedhetnek a magyar népzenével és néptánccal.

IMGP0761_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő