ETSZK Hírarchívum  --  ETSZK 2012. Június

Oklevélátadó Ünnepség az ETSZK-n

webre_oklevelatado

Az SZTE ETSZK Oklevélátadó Ünnepségére 2012. június 29-én került sor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

2012. június 29.

Az SZTE ETSZK Oklevélátadó Ünnepségére 2012. június 29-én került sor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az ünnepségen 80 hallgató vehette át oklevelét ápoló, gyógytornász és védőnő szakirányon, szociális munkás alapszakon.

Az ünnepségen a hagyományoknak megfelelően egyetemi és kari kitüntetések kerültek átadásra, melyet gyémánt és arany díszoklevelek átadása követett. Ezt azon védőnők kaphatják, akik 60 illetve 50 éve végeztek Karunk elődjében, a Szegedi Állami Védőnőképző Iskolában.

Az egyetem nevében professzor Dr. Rácz Béla általános rektorhelyettes úr köszöntötte a végzős hallgatóinkat, melyet Dr. Barnai Mária dékánasszony ünnepi beszéde követett.

A végzős hallgatók nevében Fekete Marietta IV. éves védőnő hallgató búcsúzott az Egyetemtől, a Kartól, az oktatóktól. A végzősök esküjét Saághy Hedvig, IV. éves gyógytornász hallgató olvasta fel.

Az oklevélátadó ünnepségeink fényét 2008 óta emeli a Kar zenekara, az ETSZK Band. Az idei évben két tavaly végzett hallgatónk - Pósa Tímea és Szerencsés Ferenc - előadását hallgathatták meg az ünnepség
résztvevői.

image0104_230x154.png

Legolvasottabb

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

Rendezvénynaptár *

    Címkefelhő